tuzihorganyzott A tűzihorganyzás során a megtisztított acélszerkezetet, alapfémet folyékony cinkbe (horganyba) mártják. A horganyfürdőben töltött idő alatt a 435–450 ° C magas hőmérséklet hatására a horgany az alapfém felületébe diffundál, azzal összeötvöződik és a felületére rakódik. Minél több időt tölt az alapfém a horganyfürdőben, annál vastagabb horganybevonat keletkezik rajta.


Miért jó ez nekünk?

A tűzihorganyzott acélszerkezetek évtizedeken keresztül ellenállnak a korróziónak, amelynek bizonyítékai az évtizedekkel ezelőtt lehorganyzott szerkezetek ma is hibátlan állapota. Egyszeri nagyobb költség befektetésével néhány éven belül megtérülő felületvédelem minden acélszerkezeten a festékréteggel szemben.

Mi a helyzet a festéssel?

Önmagában is rendkívül ellenálló, azonban a tűzihorganyzott felületre speciális festékréteget felhordva duplex védelmet biztosíthatunk acélszerkezeteinknek, ami szinte örök védelmet nyújt. A horganyréteg védi a festékréteget a felhólyagosodástól, felválástól, miközben a festékréteg védi a horganyfelületet lassú cinkkorróziótól.

Egy ilyen hidat egyben nem árulunk, de a hozzávaló csavarok, anyák, alátétek, normál és extra méretekben itt várják, hogy elvidd őket.
Menjetek ki a strandra, de hagyd abba a barkácsolást sem!


Kulcsmásolás, Szigetszentmiklós

kulcs-masolas-szigetszentmiklos


és természetesen ZÁR, LAKAT ("s mi jó falat...")

Feltettünk Neked a Facebookra egy meglepetést!

facebook-ajandek